8 intressanta inlägg från april

En bra samling med hasselnötter

En bra samling med hasselnötter

Ett inlägg för dig som är ny läsaren på den här bloggen. Jag samlar upp och lyfter fram intressanta artiklar och händelser från månaden som gått.

Bland annat släppte Meridium sitt webbplatsverktyg SiteValidator, jag skev en artikel om 7 kanonbra argument för att jobba med tillgänglighet och en om Handisam som samlat mycket information om alla slags tillgänglighet. Kan ni tänka er, det är redan maj!

Här är i alla fall alla inlägg för april, hoppas att du har nytta av dem. Och här är tre inlägg som jag tycker att du inte får missa:

  1. Ta chansen att prenumerera på den här bloggen, du hittar alla detaljer i inlägget ”Missa inte något på den här bloggen”.
  2. 7 anledningar att bygga en tillgänglig webbplats” ger dig kanonbra tips för att bli motiverad och inspirerad att jobba med tillgänglighet på din egen blogg eller webb.
  3. Lite tankar om validerad kod hittar du i inlägget ”Några visdomsord om validerad kod”. Är det verkligen så viktigt som alla säger?

Aprils alla inlägg

Relaterade inlägg

Skriv gärna en kommentar om du har några synpunkter på den här samlingsartikeln. Om det här är ett av dina första besök på bloggen så tycker jag att du skall prenumerera på alla inlägg med RSS så missar du inget om tillgänglighet på webben.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s